“De eerste indruk is de belangrijkste”

is een bekend gezegde. Maar ik vind een tweede indruk net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Ik werk graag met mensen, ik ben nieuwsgierig naar hun achtergrond, hun verhaal. Daarin zit je identiteit verborgen, en dat maakt je hoe je nu in het leven staat. 

Niet iedereen staat dagelijks voor de camera. De tijd nemen voor jouw of jullie fotoshoot vind ik daarom belangrijk. Humor ook. Ik wil jou wat beter leren kennen, en misschien wil jij ook dingen van mij weten. Door op deze manier de connectie aan te gaan hoop ik dat jij me minder gaat zien als DE fotograaf, maar meer als een persoon die foto’s maakt. Jij voelt je dan meer op je gemak waardoor je steeds meer jezelf gaat zijn voor de lens. Dat is wat jij terug wil zien in de foto’s; authenticiteit. Regelmatig laat ik je meekijken en wil ik weten wat je ervan vindt, zo kan ik nog meer en beter op je wensen inspelen.

Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht. De meeste fotoshoots die ik verzorg zijn vaak op een buitenlocatie. Dat kan zijn ergens in de natuur of bosrijke omgeving, maar ook een stadsomgeving kan een levendige en energieke sfeer geven aan je foto’s. Ook binnen kan er heel goed gefotografeerd worden als er in die ruimte veel lichtinval is. Misschien weet jij een mooie plek, of heb je ideeën? Ik denk graag met je mee!