“Travel is the ultimate inspiration”

Twee passies die samenkomen; de wereld verkennen en de wereld zien door de ogen van een camera.
Als kind was ik nog helemaal niet bezig met fotografie, dat kwam pas vele jaren later. Een fototoestel had ik voor het eerst in mijn handen toen ik een jaar of 17 was. Wel wist ik al vroeg wat ik wilde worden; stewardess. Reizen was en is nog steeds mijn lust en leven. Toen ik op een van mijn reizen met een geleende camera ging fotograferen ontstond er een tweede passie.
Tijdens mijn reizen doe ik veel inspiratie op. Ik kom op fantastische plekken over de hele wereld en zie hierdoor ook veel hotels van binnen. Vaak gaat mijn camera mee en leg ik niet alleen de interieurs vast van de hotels waar ik logeer, maar ook de omgeving. Enkele jaren geleden vond ik het tijd worden meer fundament te leggen in het fotograferen. Een gedegen opleiding aan de School voor Fotografie heb ik succesvol afgerond en daarnaast veel workshops in o.a. belichtingstechnieken gevolgd. Sinds 2020 ben ik naast het vliegen gestart als professioneel fotograaf en is ‘Anne van Doorn Photography’ geboren.
Door de jaren heen werd mij steeds meer duidelijk welk aspect van fotografie mij het meeste aanspreekt, en heb ik me gespecialiseerd in interieur- sfeer/product- en vastgoedfotografie. Om dit specialisme aan te vullen heb ik de opleiding tot vastgoedstylist gevolgd bij House of KiKi en ben ik gecertificeerd volgens de normen NEN2580 Meetinstructies 1. Daarnaast lever ik als vastgoedfotograaf ook ander beeldmateriaal zoals video en 360graden fotografie.
Door mijn jarenlange ervaring als stewardess is een dienstverlenende instelling als persoonlijke benadering en klantcontact mijn tweede natuur geworden. Ik streef ik er dan ook naar om, door goed naar de wensen van de klant te luisteren en die wensen te vertalen, samen met de klant tot het gewenste resultaat te komen. Een open communicatie en persoonlijk contact vind ik daarin van essentieel belang. Iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Met oog voor detail leg ik voor u de unieke kenmerken en sfeer van uw object, pand, interieur of huis vast. Het beeldmateriaal dat ik lever is met zorg en aandacht nabewerkt en geschikt voor professionele publicaties in magazines, folders, op social media of websites.
Bent u geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met me op, ik bespreek graag samen met u de mogelijkheden!